Babyløshed

#richbitch

Det kan godt være, jeg bytter rundt på datoer, glemmer mine varer i Fakta, forsøger at låse mig ind hos underboen, kalder dig et navn, du ikke hedder, møder op på det forkerte kontor, har vanter på hovedet, overser dig på gaden, altid leder efter mit rejsekort og ikke kan huske, hvad jeg lavede i går, men det er også mig, der i går gennemrodede mine skuffer efter et vigtigt, forsvundet papir og pludselig fandt 3.000 kr., som havde ligget 2 år i en kuvert.

Så nu sidder jeg her med en stor solhat og en gin tonic og giver dig fuckfingeren. Kan du mærke det?

IMG_3921 Lergravsvej_700Lergravsvej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

7 kommentarer

 • Ibs

  Fårk. Hvordan glemmer man så mange penge?!
  Og skål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Skål!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hov, det er åbenbart også mig, der ikke ser den første sætning. Hvordan glemmer man så mange penge? Man får dem i fødselsdagsgave, når man er arbejdsløs, og pludselig er man ikke arbejdsløs mere, og skuffer er store og fulde af papirer og kuverter og uoverskuelighed. Tilsæt masser af distræthed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha the upside af at være distræt😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvad skal de bruges på? Mig? Please. Fattig studerende med regninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Nok nærmere på en fattig arbejdsløs med regninger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyløshed