Hjemme

5 dage i Berlin er for lidt

Nå Berlin. Tak for alle jeres tips i øvrigt. Hvad nåede jeg så? Jamen hvad nåede jeg ikke?

Jeg nåede ikke at se Sammlung Boros, for der var udsolgt flere måneder frem. Jeg nåede ikke at genbesøge Neue Nationalgalerie, for der var lukket. Jeg nåede ikke at se udstillingen med Cindy Sherman, fordi jeg af en eller anden grund ikke tog mig sammen. Jeg nåede faktisk slet ikke at se på kunst. Jeg nåede ikke at købe en ny frakke, for den frakke, jeg vil have, findes ikke i en eneste af Berlins genbrugsbutikker. Jeg nåede heller ikke at købe noget som helst andet (bortset fra en lille pose tørrede fisk), og jeg nåede ikke at bruge mine få hævede euro, for mad og øl var så latterligt billigt. Jeg nåede ikke at møde Nomad, eller hans figurer, men googlede mig frem til, at han var blevet træt af Prenzlauerberg og nu bor i Grünewald. Og nej jeg nåede ikke at tage til forstæderne for at stalke ham. Jeg nåede ikke at køre til Beelitz Heilstätten, for den morgen rallede jeg med tømmermænd og ville hellere køre til Danmark. Jeg nåede ikke at drikke en øl på Raw, men gik dog lige en runde. Jeg nåede aldrig at fatte, hvorfor Neukölln skulle være the shit. Altså der var da hyggeligt und alles, men hvor er der ikke hyggeligt und alles i Berlin? Jeg nåede ikke at spise pandekager med laks eller vegetarkebab eller spille neonminigolf eller en hel masse andet. Jeg nåede overhovedet ikke nok. Jeg nåede heller ikke at være en særlig god rejsemakker, for gode rejsemakkere gider godt at lave ting sammen, selvom man ikke gider lave de samme ting. Hm.

Skal lige tænke over, hvad jeg egentlig nåede.

IMG_4008 Prenzlauerberg_1000Prenzlauer Berg

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme