5 dage i Berlin er for lidt

Fangirl

Er lige kommet hjem fra koncerten med The Minds of 99 på VEGA og kan ikke sige andet end, at jeg elsker dem. Jeg elsker dem, jeg elsker dem, jeg elsker dem. Og hvis jeg var 20 år ville jeg giftes med dem og føde deres børn og oprette en fanblog og tatovere deres navn på min baller og følge dem på verdensturne og følge dem andre steder og få et polititilhold og være ude af stand til at styre mig. Men nu nøjes jeg bare med at elske dem. Og med at hoppe og skråle og banke næsen ind i min venindes hoved af begejstring og ømme mig og glæde mig til at høre dem igen. Seriøst, jeg elsker dem og har drukket for mange øl til at andet end at gentage det. Jeg elsker dem!

IMG_4018 Friedrichshain_1000 Friedrichshain

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 dage i Berlin er for lidt