Nok!

Tror på det

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.
Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.
Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

Siger jeg til mig selv.
For jeg er nødt til at overleve en hel sommer i Danmark i år. Ikke en eneste tur væk. Ingen Madrid. Ingen Firenze. Ingen Siena. Ingen nye sprog eller nye lufthavne eller nye bykort eller nye solnedgange. Ingen nye motiver.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

For jeg har jo nemlig lejligheden.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

Og altanen .

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

Og radiserne.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

Og rulleskøjterne.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

Og stranden.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

Jamen det kan jeg. Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark. I hvert når min mor ringer og spørger, om jeg vil have en efterårstur til Færøerne. Gratis. Med den udsigt kan jeg da godt overleve en hel sommer i Danmark! Så kan jeg overleve alt.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark. Det kan jeg. Jeg kan godt. Jo jeg kan.

Jeg kan godt overleve en hel sommer i Danmark.

IMG_2389 Dragør_1000Dragør

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

5 kommentarer

 • Selvfølgelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Og vi hepper jo. Og du skal blogge om alle de ting, du ser fra altanen og på stranden og i Netto og sparetips fra Kvickly og og og. Det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malenka

  Hvorfor skal du være i Danmark hele sommeren? Er det pga regler om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet? Eller fordi du ikke har råd til at rejse? Hvis det er drt sidste, kunne boligbytte måske være en mulighed? Så kan dem, der låner din lejlighed jo også vande dine planter på altanen :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Penge. Men ja, jeg skal undersøge boligbytte. Må udnytte, at jeg endelig har en bolig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nok!