Altannyt

Gakkerteaser

Anonyme Hemmelige Bloggere holdt generalforsamling i går. Eller det vil sige, de anonyme, hemmelige bloggere Orddame, Nom de Mie og Den Sure Blog besøgte mig i går. For første gang. Jeg havde aldrig mødt dem før, hvilket bare gjorde det hele endnu mere anonymt og hemmeligt. Hyggeligt var det også. Faktisk var vi anonyme og hemmelige helt til solen stod op, og adskillige flasker stod tomme, og nogen havde taget opvasken, som heldigvis ikke var mig.

Og hvad taler anonyme, hemmelige, hyggelige, halv- og helfulde bloggere så om, når de mødes et anonymt og hemmeligt sted på Amager? Jamen det vil jeg da ikke fortælle. Det er alt for anonymt og hemmeligt.

Men én ting kan jeg afsløre. Orddamens gakkerhistorie, som jeg har ventet på og plaget om og ventet på og plaget om i over et år, Jazzgakkkeren, den er endelig skrevet færdig! Orddamen har sat et anonymt og hemmeligt punktum, og vi kan endelig læse hendes anonyme og hemmelige historie. Glæd jer! Første afsnit kommer i morgen.

Hvis du vil genopfriske de gamle gakkere, ligger de i gakkoteket.

IMG_6033 Holmbladsgade_1000Holmbladsgade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Altannyt