Altannyt

Gakkerteaser

Anonyme Hemmelige Bloggere holdt generalforsamling i går. Eller det vil sige, de anonyme, hemmelige bloggere Orddame, Nom de Mie og Den Sure Blog besøgte mig i går. For første gang. Jeg havde aldrig mødt dem før, hvilket bare gjorde det hele endnu mere anonymt og hemmeligt. Hyggeligt var det også. Faktisk var vi anonyme og hemmelige helt til solen stod op, og adskillige flasker stod tomme, og nogen havde taget opvasken, som heldigvis ikke var mig.

Og hvad taler anonyme, hemmelige, hyggelige, halv- og helfulde bloggere så om, når de mødes et anonymt og hemmeligt sted på Amager? Jamen det vil jeg da ikke fortælle. Det er alt for anonymt og hemmeligt.

Men én ting kan jeg afsløre. Orddamens gakkerhistorie, som jeg har ventet på og plaget om og ventet på og plaget om i over et år, Jazzgakkkeren, den er endelig skrevet færdig! Orddamen har sat et anonymt og hemmeligt punktum, og vi kan endelig læse hendes anonyme og hemmelige historie. Glæd jer! Første afsnit kommer i morgen.

Hvis du vil genopfriske de gamle gakkere, ligger de i gakkoteket.

IMG_6033 Holmbladsgade_1000Holmbladsgade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

11 kommentarer

 • Wiiiiiiiiiii!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis man kan tillade sig at glæde sig til gak – så glæder jeg mig allerede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Et aproposspørgsmål: på et tidspunkt linkede du til en amerikansk blog om en megasej kvinde der blev sagsøgt af sin gakker. Jeg kan simpelthen ikke finde posten m linket – kan du fortælle mig hvilket indlæg det var?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vi er flere, der glæder os til Jazzgakkergakkerierne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Triaka

  Ha. Også præcis de damer jeg ville invitere på anonym blogger-middag. Hvis altså jeg var anonym blogger. Men det bliver jeg nok aldrig. Jazzgakker-historien lyder lovende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Der er mange ting, man ikke kan som anonym blogger, men heldigvis er der også ting, man kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altannyt