Kuldestrejke

Diverseposten #1

– Jeg er i Århus.
– Jeg er træt.
– Jeg fik ikke min yndlingsplads i stillekupéen, for min yndlingsplads i stillekupéen, bagerst ved vinduet, hvor man kan strække benene og glo ind i en stoleryg, var afskaffet på dagens togstrækning. I stedet skulle jeg dele bord og flette tæer med fremmede mennesker. Et koncept jeg hader så voldsomt, at jeg overvejer at skrive en klage.
– Jeg er nødt til at grine, når jeg hører Den Korte Radioavis. Også når jeg er sur på stillekupéen. Også når ham med tæerne, tror jeg griner ad ham.
– Jeg skal til koncert med Malk De Koijn, The Chemical Brothers, The Minds of 99, Sigur Rós, Caribou, Beck og mange andre i weekenden. På NorthSide. Men har mest fantaseret om de lækre karsehotdogs. Ok og The Minds of 99.
– Jeg har ikke taget mit store, tunge kamera med, så jeg føler mig nøgen og forkert og sender ingen billeder. Men måske overlever I i år uden dokumentation af høje menneskers nakker.
– Og jeg bliver ikke nøgen. Har pakket både gummistøvler, regnfrakke, halstørklæde, uldtrøje og vanter, fordi den danske sommer er en troløs tæve.
– Jeg glæder mig til i morgen. For så vågner Actionbaby, som jeg ikke har set siden påske. Ja så gammel og fasterlig er jeg åbenbart blevet. At jeg kan glæde mig til det kravlende børnecirkus.
– Jeg har ikke modtaget et eneste pikbillede siden vores pikbilledsnak. Hvilket er meget godt. Men næste gang jeg får et, for selvfølgelig får jeg det i en verden, der vrimler med retarderede pikejere, ved jeg lige præcis, hvad jeg vil gøre. Nemlig som hende her!
– Jeg er sandsynligvis ikke hende, der blogger under festivalen. Så hvis du vil høre mig pippe, skal du følge med ovre på Twitter. Eller måske Facebook, hvis jeg tager mig sammen og holder mig fra hårde stoffer.
– Jeg sover lige om lidt. Hvis man da kan sove lige om lidt, når man lige før smadrede en stor edderkop, der planlagde at kravle på min hovedpude.
– Jeg orker ikke finde et foto, der passer, men vand er altid godt. Godnat.

IMG_4364 Amager Strandpark_1000Amager Strandpark

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuldestrejke