Zadie Smith-sætninger

4 kommentarer

 • Åh nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Udenfor mit soveværelsesvindue har altid stået to pæne gamle kastanjetræer. Nogle store nogen, som rigtig har fået fat. De stod med få meters mellemrum, lidt som med sammensvorne. De er det første jeg ser, når jeg trækker gardinet op om morgenen. Et par grønne gamle træer på en ellers relativt grå del af Amager. Nu har de fældet det ene. For ingen verdens grund andet end måske opførelse af noget byggeri. Det andet står der stadig og ser helt ensomt ud. Det er altså ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Åh hvor trist. Jeg er så taknemmelig for alt det grønne, hvor jeg bor. Det er en daglig glæde bare at kigge ud ad vinduet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zadie Smith-sætninger