Gammelt crap #9

Gammelt crap #10

Mail sendt i 2009 til en ven, der spørger, om jeg ikke snart kommer hjem til Århus.

“Ved ikke, hvornår jeg kommer “hjem”. Ved faktisk slet ikke, hvor det er. I hvert fald ikke her, hvor jeg den anden dag var vidne til et mordforsøg. Fra mit vindue så jeg en rocker blive kørt ned, 2 gange. Ringede straks 112. Er du klar over, hvor lang tid, der går, før de tager telefonen!? Blev stillet videre, afgav forklaring og blev sendt ned på gaden for at tale med politiet, der var på vej. Jeg var alt for paf til at huske andet end farven på bilen og nummerpladens to første bogstaver.”

IMG_3882 Holmbladsgade_1000Holmbladsgade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Mie

  Jeg har siddet med min mødregruppe i 2009 og diskuteret dén dobbeltnedkørsel. Tror jeg. En af de andres kæreste, som var falckredder, var løbet derhen for at hjælpe, da de var ude at gå med barnevognen.
  Ah, Nørrebro…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvor herligt med lidt drabsforsøg og spænding i tilværelsen på trilleturen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   3/5 af den mødregruppe var flyttet ud af byen, før barslen var ovre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det forstår jeg godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammelt crap #9