Gammelt crap #6

Gammelt crap #7

Mail sendt til veninde i 2008, hvor spritnye ekskærester forsøgte at se på kunst sammen:

“I går forsøgte vi at være venskabelige og tage på Louisiana sammen, men allerede efter 20 minutter på museet, forslog jeg, at vi så udstillingen hver for sig og mødtes bagefter. Jeg kunne simpelthen ikke holde ham ud. Han blev selvfølgelig sur og tog hjem, og jeg blev ked af det. Alt hvad han gør og siger, gør mig rasende. Nu taler vi slet ikke sammen.”

IMG_2654 Parmagade_1000Parmagade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Lise

  Det der er altså virkelig sjovt…. Hvorfor forsøgte du overhovedet at være venskabelig med ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Vi havde været venner mange år før, vi blev kærester, så jeg tror slet ikke, jeg kunne forestille mig et liv, hvor han ikke fandtes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Åh javel. Blev du så nødt til det? Altså at forestille dig et liv uden ham? Eller får vi enden på historien efterhånden så jeg ikke skal bede dig om at udlevere den i kommentarsporet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, vi kunne ikke finde ud af at være venner, desværre, og sidst jeg mødte ham tilfældigt på gaden, blev vi uvenner. Igen. Vi er totalt latterlige sammen. Har tænkt på at skrive historien ned. Det jeg kan huske. Måske en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammelt crap #6