Diverseposten #1

Hjemme

I morgen vågner jeg uden armbånd og uden koncertprogram. Og uden tømmermænd. Og uden planer. Og uden øl i håret. Og uden villaveje. Og uden flag i haven. Og uden plæneklipperbrøl. Og uden hækkeklipperbrøl. Og uden den svedige kjole. Og uden sølvfisk under madrassen. Og uden fremmed nynnen på badeværelset. Og uden hæse historier ved morgenbordet.  Og uden fedtede solbriller. Og uden de gode hotdogs. Og uden de løse aftaler. Og uden ufindelige mennesker. Og uden ufindelige mødesteder. Og uden pludselige ansigter. Og uden venner der holder pladser. Og uden musikken i maven. Og uden bassen i kroppen. Og uden hoppen i luften. Og uden tårer i mængden. Og uden himlen der breder sig. Og uden sommeren, som du husker den. Og uden sommeren, som du du savner den. Og uden natmad. Og uden stjerner. Og uden langsomhed. Og uden NorthSide. Og uden Århus. Og uden Århus. Og uden Århus. Og uden Århus.

Jeg gider aldrig mere vågne, var en tanke.

Men selvfølgelig gider jeg det. Jeg vågner jo på Amager.

IMG_4242 Plug_1000Robert Jacobsens Vej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Ibs

  Ejmen. Amar er dejligt. Men Åårhus er altså lidt bedre. Og tak for sidst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Amager kan ikke slå Århus i solskin. Og selv tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh post-festival-blues (Århus-blues kender jeg ikke til). Min løsning i år er ingen festivaller. Lorte-løsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diverseposten #1