Altandrama

Togspionen

Jeg taler højt i telefon, altså er jeg. Sådan en mand kørte jeg i tog med i går. Jeg taler højt om planer for jazzfestivalen, altså er jeg. Jeg har været steder og gjort ting i weekenden, altså er jeg. Jeg beklager mig over den dårlige forbindelse, altså er jeg. Jeg tror du falder ud, altså er jeg. Er du der?, altså er jeg. Jeg er fremme om 20 minutter, altså er jeg. Hvordan går det ellers, altså er jeg.

Og vi skal jo alle sammen være her altså. Det skal vi da. Selv mænd og deres telefoner. Altså indtil: Jeg er så humoristisk, altså er jeg.

Ved du, hvorfor det hedder Hedehusene? Jamen hvad skulle de ellers hedde husene? Hahahahaha! HAHAHAHAHA! Kendte du den!? Hedehusene! Hahahaha.

Så er der ingen vej tilbage. Jeg er nødt til at finde kuglepen og notesbog frem. Jeg bagtaler dig på min blog, altså er jeg.

IMG_2436 Amager Strandvej_1000Amager Strandvej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

10 kommentarer

 • Cecilie B

  Der var engang en meget fuld mand, som fortalte min kæreste og mig den joke på Hovedbanegården. Min kæreste grinede så meget af den, at jeg et øjeblik overvejede, om vi virkelig skulle være kærester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej nej nej!!! Jeg håber virkelig, din kæreste også var meget fuld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Desværre ikke… Han har bare en meget onkel-agtig humor somme tider. Bortset fra dét er han fantastisk. Men det er også et stort bortset-fra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Wauw.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sagde jo, at man godt må skrive ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det er din skyld, jeg gjorde det! “Hvordan overlever jeg denne her situation? Nå jo, Orddamen sagde, man kunne skrive ned.” Tak for tip.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haaa, sejt. Jeg er en slags grønspættebog. Særligt for togrejser.
   Dagens råd: Når mand taler meget højt i telefon med muligvis en bruger på et værested, hvor mand arbejder (professionel type), så må man godt holde sig demonstrativt for ørerne, indtil han lægger på.
   Ja, jeg er voksen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det må man faktisk, når en hvilken som helst togperson taler højt i telefon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du er bare så god!! Altså er jeg – der er mange der føler de ER lidt for meget nogen gange, og det er så sandelig også lidt for meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altandrama