Gammelt crap #29

Actionmad

Nogen har fortalt Actionbror, at han er blevet bagtalt på en anden kanal. “Sig mig. Skriver du af og til ting på Facebook, som ikke står på bloggen?” spurgte han anklagende, mens vi sad sammen med hans kone og guffede det lækreste grillede kød i os på MAIO’s tagterrasse.

Svaret er selvfølgelig ja. Jeg skriver af og til andre og bagtalende ting på Facebook og Twitter. Fx når Actionbror håner min altan, eller hvis unge damer brækker sig i min nærhed. Og hvis folk virkelig ikke ved det, må jeg hellere linke til et legendarisk opslag fra NorthSide. For alle skal da se, at jeg for første gang i mit liv fik et tweet, endda et toilettweet, på storskærmen.

Men vi kan da også godt bagtale Actionbror her på bloggen. Fx kan jeg fortælle, hvorfor han sad oven på Illum med to damer og spiste grillet kød i stedet for laks med grøntsagscouscous og yoghurt sauce, som ellers lød “helt utroligt lækkert”. Fordi: “Skal JEG måske sidde der med en feminin laks, mens I spiser carne? GLEM DET!”

IMG_3852 Amagerbro Torv_1000Amagerbro Torv

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammelt crap #29