Gammelt crap #27

Athen-tip?

Kan du huske den gang, jeg godt kunne overleve en hel sommer i Danmark?

Nå, men nye undersøgelser viser, at jeg kan overhovedet ikke overleve en hel sommer i Danmark. Slet ikke når sommer i Danmark serverer tung suppe af regn, kulde og gråvejr og styrer mig hurtigt i retning af en efterårsdepression. Så i overmorgen tager jeg til Athen og propper al den ægte sommer i mig, som jeg kan nå på 4 dage. Ægte sommer som i sol, varme, ouzo, ruiner og swimmingpool.

Eller hvad? Er der nogen, der ved, hvad jeg skal lave i Athen? Og hvor jeg skal lave det? Jeg har aldrig besøgt byen før, kun banegården, hvor det eneste, jeg så, var en skideballe for at komme for sent, fordi banegårdsaftaler kunne være ret svære at overholde i starten af halvfemserne, når skilte blev skrevet på græsk, og togkonduktører ikke holdt, hvad de lovede, og man pludselig stod af i en helt forkert by, og der ikke engang fandtes internet eller iPhones eller Facebook. Nogen, der ved noget?

Vi flyver heldigvis.

IMG_4545 Lindgreens Alle_1000Lindgreens Allé

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

6 kommentarer

 • Jeg var der for 2 år side. Det er en skøn by. Et besøg på Akropolis er et must. Ellers er der nattelivet på Monastiraki, og der er også nogle øer ud for Athen som er et besøg værd. Kan ikke lige huske navnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  http://www.baluxcafe.com/ ligger i strandkanten i en forstad til Athen, og her kan man altså nemt bruge en dag. En sær blanding af flashy og trashy interiør, men hvis man bare lader være med at prøve at gennemskue, hvad designeren mon har tænkt (eller bare holder sig udendørs), så er det altså et rart sted med god mad og hyggelige læsekroge indendørs, hvis man skal væk fra solen. Det var vores veninde fra Athen, der viste os stedet, og det er tilsyneladende megapopulært blandt de lokale – både de unge og rige og helt almindelige familier. Hvis du ikke har bil eller kørelejlighed, kan det vist også nås med offentlig transport.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var helt vild med det Olympiske stadion i 100 % marmor!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammelt crap #27