Athen-tip?

Gammelt crap #31

Fra mail sendt til mine søskende i 2010, hvor jeg i sandhed var landet på Lorteøen:

Sex, drugs and rock’n’roll? Nej, den tid er forbi. Men modsat Actionbror drejer jeg gerne hovedet efter fremmede, smukke mennesker på gaden. Dem har vi bare ikke så mange af på Amager. I stedet vrimler det med fulderikker – fx damen jeg gav en opsang fra morgenstunden, fordi hun luftede sin lille ulækre rottehund foran min dør. Da jeg bad hende samle lorten op, var hendes snøvlende svar “Jamen, jeg veeed ikke, hvor jeg skal smide den heeen!?”

IMG_6749 New kid in town_1000Amagerbro?

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Athen-tip?