Transit

What to lave i Athen

Jeg plejer jo at udstikke dekreter, når jeg har været på tur. Om hvad du skal se, lave, spise og tænke på diverse destinationer. Men det bliver svært med Athen. 4 dage! Jeg har jo nærmest ikke været der. Alligevel må jeg forsøge at bestemme lidt over dit liv.

Hvis du tager til Athen, skal du selvfølgelig gå en tur på Akropolis med en stor vandflaske og skridsikre sko (folk skøjter rundt på de glatte sten). Og endelig ikke læne dig op ad noget, for så kommer de små piger med fløjterne!

Og hvis du ikke vil dø af varme, skal du enten have en swimmingpool eller tage en tur til kysten eller evt. sejle ud til en ø.

Og hvis du kan lide flotte ting, skal du kigge på graffiti i Exarchia, Metaxourgio og Psiri, og måske også i Gazi.

Og hvis du bliver sulten, skal du spise på Barba Giannis, der ligger på den gade, der hedder Emmanoul Benaki, og hvor jeg fik turens bedste måltid: Fyldte peberfrugter, auberginesnask og kiksekage til kun 6,5 euro.

Og hvis du er tyk, skal du hver morgen smøre dine inderlår med antiperspirant-deo, så du slipper for lidet flatterende hudafskrabninger, der svier og væsker og for hvert skridt, du tager, minder dig om din tykhed.

Og hvis du er tyk og glemsom og altid langt væk fra hotellet, skal du hver dag finde en butik, der sælger antiperspirant-deo og være hende, der sidder på en offentlig bænk og laver sære smørebevægelser mellem benene.

Og hvis du finder den butik, skal du svede hele byen rundt, føle dig høj og bleg og ordblind, lade være med at blive kørt over, undre dig over grækerindernes pisgule, affarvede hår, huske at drikke drinks om aftenen og til sidst vende tilbage til Danmark med 5 stk. antiperspirant-deo i kufferten.

IMG_4884 Athen_1000Panórmou, Athen

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Transit