Læserne og blodet

Ferieovervågning #2

Jeg arbejder på en Når jeg bliver rig-liste. For det gælder om at være forberedt, når rigdommen pludselig kommer væltende, som jeg fornemmer må være snart.

Et vigtigt punkt på listen, måske det vigtigste, hedder: Når jeg bliver rig, skal jeg altid have en rejse at glæde mig til. Jeg skal altid kunne skimte noget udland i horisonten. For udland i horisonten er, måske sammen med skrivning og D-vitaminer, det eneste, der beskytter mig mod vanvid og vinterdepression.

Og hvor skal jeg så hen? Først havde jeg skrevet: Når jeg bliver rig, rejser jeg til Grønland, Island, Canada, Nordnorge, Alaska og alle mulige andre steder i USA. Selvfølgelig først efter punktet: Når jeg bliver rig, køber jeg sommerhus på Færøerne og skihytte i Schweiz, men da jeg kom til at lure på jeres sommerferier og spørge Google Analytics, hvor amarOrama-læserne turede rundt i verden fra 20. juni til 18. august, fik jeg trang til at mase endnu flere destinationer ind i min fremtid. Se her, hvor I har været:

Sverige
Alvesta, Aseda, Astorp, Bastad, Boras, Eksjo, Falkenberg, Gothenburg, Halmstad, Helsingborg, Hoganas, Jonkoping, Kungsangen, Landskrona, Lund, Malmo, Simrishamn, Skarhamn, Solna, Solvesborg, Stockholm, Sundbyberg, Uppsala, Vaxjo

Norge
Arendal, Aa, Asker, Baerum, Bergen, Drammen, Gol, Haugesund, Karmoy, Kragero, Kristiansand, Larvik, Lorenskog, Moss, Nes, Nesodden, Nittedal, Oslo, Ringsaker, Sandnes, Sarpsborg, Sogndal, Sola, Sor-Varanger, Stavanger, Tromsø, Trondheim

Finland
Helsinki, Lahti, Tampere

Estland
Tallinn

Letland
Riga

Lithauen
Vilnius

Færøerne
Tórshavn

Island
Akureyri, Reykjanesbaer, Reykjavik

Grønland
Nuuk

England
Bicester, Brighton, Cambridge, Falmouth, Harwell, Hove, Lechlade, London, Luton, Manchester, Milton Keynes, Newcastle upon Tyne, Nottingham, Oxford, Pocklington, Portsmouth, Royal Leamington Spa, Royal Tunbridge Wells, Salford, Slough, Sutton Courtenay, Wantage, Watford, Winsford

Skotland
Aberdeen, Edinburgh, Glasgow, St Andrews

Irland
Dublin

Tyskland
Aerzen, Bad Düben, Balingen, Bayreuth, Berlin, Bielefeld, Celle, Fassberg, Frankfurt, Goslar, Hamborg, Hannover, Herzberg am Harz, Iserlohn, Ismaning, Kaufbeuren, Kiel, Köln, Langen, Lübbenau, Ludwigshafen, Magdeburg, Memmingen, Mindelheim, München, Nienburg, Nürnberg, Oberding, Quedlinburg, Ratingen, Regensburg, Rendsburg, Rostock, Sankt Peter-Ording, Slesvig, Springe, Stuttgart, Wunstorf

Frankrig
Agde, Aix-en-Provence, Ajaccio, Antibes, Avignon, Bondy, Cannes, Cavaillon, Colmar, Gallargues-le-Montueux, Grasse, La Rochelle, La Seyne-sur-Mer, Le Bourget-du-Lac, Le Perray-en-Yvelines, Mandelieu-La Napoule, Metz, Nantes, Nice, Paris, Plaisance-du-Touch, Ramonville-Saint-Agne, Reims, Rennes, Roissy-en-France, Vitry-sur-Seine

Schweiz
Basel, Bern, Cham, Geneve, Lausanne, Lucerne, Münchenstein, Saint Gallen, Saint-Sulpice, Winterthur, Zurich

Belgien
Braine-le-Comte, Bruxelles, Ghent, Ixelles, Liège, Wandre

Østrig
Fügen, Graz, Kuchl, Saint Johann im Pongau, Schörfling am Attersee, Wien, Zell am See

Luxembourg

Holland
Amstelveen, Amsterdam, Born, Delft, Hulst, Maastricht, Rijswijk, Schalkhaar

Spanien
Barcelona, Benicarlo, Ciudad Quesada, Cordoba, El Prat de Llobregat, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Malaga, Manacor, Marbella, Mostoles, Ourense, Oviedo, Palma, Pilar de la Horadada, Sant Cugat del Valles, Santa Cruz de Tenerife, Santa Ponca, Santiago de Compostela, Sevilla, Toledo, Torrevieja, Valladolid, Xabia

Italien
Aviano, Bardolino, Bassano del Grappa, Brescia, Chioggia, Como, Faenza, Fiumicino, Foligno, Grado, Gragnano, La Spezia, Lido di Jesolo, Lucca, Milano, Montecatini Terme, Napoli, Padova, Pescara, Pietrasanta, Pomezia, Ponsacco, Prato, Randazzo, Riccione, Riva del Garda, Rom, San Vito al Tagliamento, Sesto Calende, Spoleto, Terni, Venedig, Verona

Grækenland
Acharnes, Athen (mig?), Chania, Corfu, Thessaloniki

Portugal
Coimbra, Leiria, Lissabon

Kroatien
Pula, Rijeka, Rovinj, Split, Zagreb

Malta
Saint Julian’s

Slovenien
Ljubljana

Tjekkiet
Dacice, Decin, Prag

Bulgarien
Balchik, Plovdiv, Varna

Polen
Kutno, Poznan.

Rusland
Moskva

USA
Arkansas: Bryant og Jonesboro, Californien: Los Angeles, San Diego, San Francisco, San Mateo, San Rafael, Tamalpais-Homestead Valley, Connecticut: Litchfield, Delaware: Middletown, District of Columbia: Washington, Florida: Bay Lake, Cypress Lake, Miami Beach, Miami Springs, Sanibel, Williamsburg, Georgia: Atlanta, Hawaii: Kihei, Illinois: Naperville, Maryland: Bethesda, Silver Spring, Massachusetts: Boston, Cambridge, Provincetown, Michigan: Romulus, Nevada: Paradise, New York: Broadalbin, New York, Oregon: Sisters, South Carolina: Greenville, Tennessee: Cookeville, Nashville, Virginia: Arlington, Ashburn, Portsmouth, Washington: Lynden, Seattle

Canada
Alberta: Banff, British Columbia: Courtenay, Delta, Kelowna, Langley, Nanaimo, Revelstoke, Vancouver, Vernon, New Brunswick: Miramichi, Ontario: Huntsville, Kingston, Orillia, Toronto, Prince Edward Island: Charlottetown, Quebec: Montreal, Quebec City, Lac-Brome

Panama
Panama City

Costa Rica
Alajuela, Limon, San Isidro, San Jose

Mexico
Juarez, Monterrey

Nicaragua

Uruguay
Montevideo

Argentina
Buenos Aires

Peru
Lambayeque

Tyrkiet
Ankara, Antalya, Aydin, Payallar Belediyesi

Cypern
Famagusta, Larnaca, Paphos

Israel
Jerusalem, Netanya, Tel Aviv

Forenede Arabiske Emirater
Abu Dhabi

Saudi-Arabien
Riyadh

Qatar
Doha

Indonesien
Denpasar, Jakarta, Mataram, Surabaya

Thailand
Bangkok, Hua Hin

Singapore

Vietnam
Quang Nam Province, Lam Djong, Ho Chi Minh, Hanoi

Malaysia
Kuala Lumpur, Kuala Terengganu, Kuantan, Malacca

Cambodia
Phnom Penh

Filippinerne
Makati

Bangladesh
Dhaka

Indien
Bengaluru, Indore, Mumbai

Nepal
Katmandu

Hongkong

Japan
Tokyo

Sydkorea
Busan

Marokko
Marrakech

Sudan

Algeriet
Constantine

Tanzania
Dar es-Salaam

Kenya
Nairobi, Thika.

Australien
Brisbane, Devonport, Sydney

New Sealand
Auckland

 

Når jeg bliver rig, tror jeg bare, jeg starter fra en ende af. Indtil videre stirrer jeg stift på oktober, hvor der står et fly, som har lovet at flyve mig til Færøerne.

IMG_4091 Amager Strandvej_1000
Amager Strandvej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

10 kommentarer

 • Julie

  Sikke nogle berejste læsere, du har! Jeg kan afsløre, at jeg ikke bidrager til dén statistik. Jeg tilbragte sommerferien i Jylland. Det er den længste rejse, jeg har foretaget i årevis. Hvordan bli’r man rig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Folk bliver som regel rige ved at købe og sælge lejligheder og leve i par, men i mit tilfælde regner jeg med, at rigdommen kommer dumpende som et mirakel. Måske et smuglerfly taber en kuffert fyldt med pengesedler ned på min altan? Eller måske finder jeg en lottokupon med gevinst på gaden? Mulighederne er mange og realistiske.

   Håber, Jylland var ok trods den danske lortesommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Og lige nu kan du føre Drøbak i norge på listen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Ligger tæt på Oslo, ser jeg. Håber ikke, Norge regner lige så meget på dig som på mig. Jeg kunne godt have brugt et par gummistøvler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har glemt Hardangervidda i Norgeog Lesbos i Grækenland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Lige nu føles det liiiiidt fesent, at det eneste uvante sted, jeg har været i sommer, var Næstved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej hej. Gläder mig til at du bliver rig. For så er jeg den første du skal besøge. Jubii.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Fedt. Jamen så ses vi forhåbentlig lige om lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne og blodet