Nedtælling til sjov mand

Mandag hos humorpolitiet

Nej en pik er ikke sjov. Nej noget, der ligner en pik, er ikke sjovt. Nej at sige pik er ikke sjovt. Nej at synge pik er ikke sjovt. Nej at rime på pik er ikke sjovt. Nej at komme i tanker om pik er ikke sjovt. Nej at du har en pik er ikke sjovt. Nej at du har tegnet en pik er ikke sjovt. Nej at du mimer en pik er ikke sjovt. Nej at du har strikket en pik er ikke sjovt. Nej at du har formet en pik i ler er ikke sjovt. Nej at du har skrevet et digt om en pik er ikke sjovt. Nej at nogen har bygget en flyvemaskine af pik er ikke sjovt.

Nej.

Ikke fordi en pik ikke kan være sjov. Selvfølgelig kan den det. En pik kan sagtens være sjov. I rette sammenhæng. Hysterisk sjov. Ligesom en vaskemaskine kan være sjov. Eller en papirclips. Eller et momsregnskab.

Men en pik er ikke sjov. Ikke i sig selv.

Og det samme gælder kusser.

Og bryster.

Og prutter.

En dag skriver jeg en lang afhandling om, at danskere enten er idioter eller helt vildt skamfulde, frustrerede, tabuiserede og fucked up, hvad angår indholdet af undertøj.

IMG_4462 Nordre Røse Vej_1000
Nordre Røse Vej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

12 kommentarer

 • Ibs

  Det eneste, jeg tænker nu, er, hvordan fanden man mimer en pik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvis vi nogensinde skal lege gæt og grimasser, sørger jeg for, at DU får kortet: “Pik søger arbejde, men må opgive pga. manglende arme”. Eller noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Jeg glæder mig allerede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  men… men… Pille har lavet en pik-broche (har jeg hørt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nå? Det har jeg ikke hørt. Vi satser på, hun ikke har lavet den til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Men er superheltemor enig med dig- ellers ka du jo lige redde hendes dag med dette billed :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Superheltemor? Det aner jeg ikke. Umiddelbart tror jeg, de fleste danskere er uenige med mig. Ellers ville de vel ikke gå rundt og sige pik – hahaha! Prut – hahaha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • syntes faktisk meget af “humor” med de elementer er direkte ubehagelig… men når eg nævner det for jeg ofte beskeden at slappe af og lade dem havde sjov… ja ja men så gør det uden at blande mig ind i det, for er det henvendt til mig er jeg vel i min fulde ret til at sige fra, når det gør mig skidt tilpas, eller det måske ikke tilladt mere i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvordan ubehageligt? Ulækkert, pinligt, hvad? Den holdning er interessant, synes jeg. Hvad er det præcis, der gør, at du bliver skidt tilpas? Mit eneste problem er, at jeg ikke kan være med til at grine. Ja, den banan ligner en pik. Hvorfor er det sjovt? Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor folk griner, og jeg hader at lade som om. Hvorfor er en pik sjovere end en arm eller et ben? Er pikken virkelig så tabubelagt i Danmark, at alle konstant skal cirkle om den i latter for at at afmontere en eller anden stor, fælles skam?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • pga ting jeg har oplevet, den form for humor kan udløse angstanfald.
   før havde jeg det også som dig kunne bare ikke grine af det, men nu er der i nogle tilfælde det ekstra lag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok shit. Så er det godt, du melder ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bare knap så godt når folk ikke respektere det og siger jeg ikke skal ødelægge deres sjov… :'(
   derfor glad for indlæg som dette… så jeg ikke føler mig så alene (måske i mindretal men ikke alene)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling til sjov mand