What to lave i Oslo

Nu eller ikke nu

I går opdagede jeg, at min Tinder-profil, som har ligget i dvale i snart et år, er vågnet op og har travlt med at matche og modtage beskeder og bilde folk ind, jeg er rynkeløs med lidt for gamle billeder. Ved ikke hvorfor. Måske noget opdatering? Eller måske et tegn? For jeg skal vel i gang igen. På et tidspunkt. Når jeg en dag magter flere psykopater. Måske er det nu? Måske er det lige præcis nu, jeg er klar til at fylde kalenderen med fremmede navne og kaffeaftaler og have indledende rundt om søerne-samtaler som denne?

Mand: Hvad laver du så?

Mig: Ikke noget?

Mand: Altså, hvad arbejder du med?

Mig: Ikke noget.

Mand: Men hvad laver du i din fritid?

Mig: Har en hemmelig blo..

Mig: Ikke noget.

 

Eller måske er det ikke nu.

IMG_5675 Amager Strandpark_1000
Amager Strandvej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Berit

  Jeg ved ikke, om jeg nogensinde bliver klar til at date, men nu er jeg begyndt, og har været på to dates med totalt flinke mænd.

  Jeg har en lille flaske hårspray i min taske (skulle være et lige så effektivt våben som peberspray), har bestilt overfaldsalarm på nettet og overvejer at melde mig til selvforsvar for kvinder.
  Man er vel kyniker.

  Følelsesmæssigt har jeg ikke lige regnet ud, hvordan jeg beskytter mig. Indtil videre går det dog okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Våben og overfaldsalarm? Har jeg aldrig overvejet. Har heller aldrig født mig truet på nogen måde, men plejer også at møde folk på et offentligt sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • birgitte

  Ikke fordi jeg stalker eller noget, men mit indtryk er at du har den vildeste altanhave og vinterbader/havsvømmer? Det er da helt vildt cool (og hobbyagtigt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg vinterbader jo! Havde jeg helt glemt her i varmen, hvor jeg ikke gider mænge mig med alle brandmændene. Hej, jeg er en megacool urban gardener og viking. Vil du med hjem og se min altan?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to lave i Oslo