As It Lays

Store Skrivedag

Min trang til at skrive andet end blogindlæg fylder nu så meget, at jeg er nødt til at tage den alvorligt. Der skal afsættes tid. Og fokuseres. Og gøres. Så i dag er udnævnt til Store Skrivedag. Også kaldet Store Skriveskrækdag og Store Fuck Alt Jeg Springer Ud Af Vinduet Dag, men det starter godt. Jeg har nemlig allerede skrevet noget. En liste med bud på overspringshandlinger og skrivepauseaktiviteter:

Plante spinat

Smide pap og plastik til genbrug

Rydde op på badeværelset

Gennembladre IKEA-kataloget

Redde mynten fra spindemider

Bestille vasketid

Kigge i e-boks

Løbe en tur

Tømme postkasse

Smide reklamer til genbrug

Støvsuge

Gøre rent på badeværelset

Opmåle kælderrum

Afkalke elkedel

Lede efter dimsen til kamerastativet

Plukke øjenbryn

Skifte sengetøj

Skrive til viceværten

Tørre skabslåger af

Aflevere flasker

Handle

Google fødselsdagsgave til nevø

Finde et skrivekursus, jeg har råd til

Blogge

Se selv. Skriveriet er i fuld gang, og nu har jeg også skrevet et blogindlæg. Som var lige præcis det, jeg ikke skulle. Som sagt, det starter godt.

IMG_7941 Dalslandsgade_1000Dalslandsgade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

As It Lays