What to lave i Athen

Voksenproblemer

Jeg købte en rød læbestift i lufthavnen, fordi…

… det var på tide. Jeg er 42 år.

… voksne kvinder, der bestemmer sig for at boarde helt uden flyskrækspille, altså går med rød læbestift.

… mit teenage-jeg identificerer sig med Noora fra SKAM.

 

Men.

 

Jeg kommer nok ikke til at bruge den røde læbestift fra lufthavnen, fordi…

… rød læbestift understreger, at jeg har ufatteligt meget ansigt i forhold til mund.

… jeg lige nu sidder og googler red lips small mouth.

… ingen alligevel lader sig narre. Jeg bundede en dobbelt gin og tonic inden afgang og har lige indrømmet, at jeg ser SKAM.

IMG_5105_Oslo_1000
Oslo

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Ungtanten

  SKAM er fantastisk. Jeg er selvfølgelig nok også kun et par år over målgruppen, men jeg elsker det! For fanden, hvor er det fantastisk skuespil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   SKAM genopliver mine teenageår, og det elsker jeg! Er også ret vild med måden de bruger musik på, og klipningen kan være fin. Men de romantiske klichéer er ærgerlige, synes jeg. Der burde de stramme op. Jeg gider ikke historier om bad boys, der i virkeligheden er bløde og søde, hvis bare de finder en blondine, der kan åbne deres hjerte. At det på en måde er ædelt, når de smadrer en flaske i hovedet på en fjende. At dumme svin holder op med at være dumme svin, hvis du redder dem. Blablabla. Håber ikke, der sidder små teenagepiger derude og æder den slags crap.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg har bestilt tid ved frisøren, for at komme til at ligne Noora. Får nok også brug for et nyt ansigt. Evt. en krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to lave i Athen