Diverseposten #2

At overleve en gakker

Kan du huske, da jeg lå i min mors sofa og læste om psykopater? Og det overhovedet ikke hjalp?

Jeg tror, det havde hjulpet, hvis jeg havde valgt en anden bog. Denne her. Som ikke handler om Kurt Thorsen og Peter Lundin, men om de psykopater, du møder på Tinder, Twitter og i byen. Dem du kysser med, bliver kærester med, eller endnu værre gifter dig med. Den forklarer præcis, hvordan gakkere gakker sig ind og forhåbentlig ud af dit liv, hvordan du kan genkende dem, hvad de gør ved dig, hvorfor du ikke bare kan hyle ud og komme videre, og hvorfor ingen forstår, hvad du snakker om. Med mindre de altså selv har kigget ned i det sorte hul, som en psykopat efterlader.

Det er ikke den bedste bog, jeg har læst. Det er selvhjælp, endda i amerikansk survivor-selvsving, men den virker. Ting falder på plads. Hvis du i dit dating- eller kærlighedsliv har været udsat for en psykopat (og det kender jeg efterhånden mange, der har), vil jeg kraftigt anbefale at bladre den igennem en aften. Nej! Tatovere hvert eneste ord på indersiden af dit kranie, så du aldrig behøver spilde tid eller hjerterum på den slags skadedyr igen.

Og hvis det ikke er nok, kan jeg se, der findes steder, man kan gå hen. Fx her. Jeg kender ikke gruppen, eller damen bag, men jeg ved, det er vigtigt at fatte, hvad der skete, hvis det ikke skal ske igen.

Ellers ender du bare grædende på din mors sofa med den helt forkerte bog.

IMG_0565 Jenagade_1000Jenagade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diverseposten #2