Lyt alle mødre, fædre og papvoksne!

Historie fra backstage

Gennem bloggens historie har jeg fortalt en hel del om Actionbror.

Jeg har fx fortalt, at jeg hader hans job. Fordi han kan dø af det. Og jeg har fortalt, at vores familie bliver kaotisk, for ikke at sige vanvittig, når nogen sender ham i krig. Jeg har også fortalt, han er bange, sådan ægte bange!, for uhyggelige dukker. Og at han er et firkantet, blåt kapitalistsvin, men dog et ordentligt menneske, der ikke bryder sig om voldtægtsbloggere. Jeg har fortalt, hvordan han mødte sin kæreste, som blev hans hustru. Jeg har fortalt, at vejret går amok, når han inviterer på telttur. Jeg har fortalt, det var et mareridt at babysitte ham, og jeg har fortalt, at han trøster, hele vejen fra Afghanistan. Alt det har jeg fortalt.

Men jeg har aldrig fortalt, at han var tæt på at blive sendt hjem i en kiste.

Jeg har aldrig fortalt om den nat, hvor han troede, det var slut. Hvor han gjorde, hvad han kunne. Men hvad han kunne ikke var nok.

At han blev bange.

At alt blev stille i ham.

At han så sin hustrus ansigt for sig.

At han sagde undskyld til Gud.

At han accepterede, at nu skulle han dø.

At han sagde farvel til livet.

Jeg har aldrig fortalt, at det snart er længe siden, at han overlevede. Som ved et mirakel.

Men det gjorde han.

Og nu har jeg fortalt det.

IMG_2242 Amagerbrogade_1000Amagerbrogade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

6 kommentarer

 • Stine

  Meget stærkt skrevet om en ubærlig situation. Puh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er stærkt, at han har fortalt det.

  Det er stærkt, at du fortæller det.

  Det er uforståeligt, at magthaverne stadig tror, man kan bekrige sig til fred.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg tror desværre aldrig, vi får udryddet krig, men jeg ville ønske, det var fremmede mennesker, der tog tjansen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her skriver jeg nogle ord, som er overflødige.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyt alle mødre, fædre og papvoksne!