Sølvræven

Min mosters fødselsdag

Der var skærpekød og kogt lammekød og tørret grindekød og spæk og tørfisk og roastbeef og oksegryderet og kyllingegryderet og rullepølse og rejesalat og sildesalat og laksefad og ostefad og æg og tomater og boller og karamelkage og chokoladekage og rabarberkage og cheesecake og marengskage og kager med jordbær på og kager med kiwi på og kager med peanuts på og flere forskellige småkager og tiramisu og chokoladekage og et uendeligt antal desserter med fløde, og alt var selvfølgelig hjemmelavet og hjemmerullet og hjemmestegt og hjemmebagt. Selvfølgelig var det det, det var jo fødselsdag.

img_6218-kunoy_1000Kunoy

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

6 kommentarer

 • L.

  Mmm, karamelkage… Det var der også på et af de færøske kageborde jeg har oplevet. Bliver overvældet hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg tog fire kilo på af at læse det indlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvis jeg skulle smage på alle kager, færinger serverer for mig, ville jeg uden pis tage 5 kg. på, før hjemturen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg vil gerne tages med. Behøver ikke snakke så forfærdelig meget. Vil bare gerne med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sølvræven