Den siger noget!

Stemningslodning

Og nu over til emnet, der i disse dage giver mig mavepine og mørke rande under øjnene: økonomi.

Jeg står og mangler penge. Ret mange penge, ikke til narkogæld, men til næsten lige så presserende sager, og jeg ejer desværre intet, der kan sælges (med mindre der er rift om gamle cd’er, halvfulde notesbøger og støvede papirbunker med uidentificeret indhold).

Intet. Eller gør jeg?

Var der ikke engang noget med, at nogen af jer måske syntes, jeg skulle begynde at sælge amarOrama-billeder på print?

Fordi nogen af jer måske gerne ville købe dem?

Måske?

Ville I måske stadig det?

For så er jeg måske ret så klar til endelig at skrabe noget handlekraft sammen. Til at kræve penge, printe, sende af sted til jer og sove roligt om natten.

Og hvis det nu var sådan. Måske. Hvilke billeder foretrækker I så? Hvad ville I bruge dem til? Hvor store skulle de være? Burde de komme med eller uden ramme? Hvad vil I have, hvis I vil have noget?

img_4456-hoejdevej_1000Højdevej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

46 kommentarer

 • Lise

  Interesseret! Uden overhovedet at kunne sige mere end det. Men interesseret og villig til at betale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Ja for den! Jeg ved ikke noget om størrelser, men … plakatstørrelse? Eller lidt mindre, med passepartout? Anyway, det kunne være o p t u r!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det er jeg glad for, du synes. Folk kunne måske bare selv vælge, om de ville have billede eller billede + ramme eller billede + passepartout + ramme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manja

   Ja! Måske spørge hos Smukt Brugt om hun vil tage dem ind eller hos Zittans.

   Jeg vil i hvert fald gerne købe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Aah! Det var måske en idé. Så sparer folk også forsendelsen! Vil jeg helt klart undersøge, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Det kunne også være fint med postkort-størrelser. Ikke nødvendigvis rektangulære, men små fine størrelser som passer til folk som bor steder med små vægge eller som trænger til amagerkansk street art til deres køleskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg gad helt vildt gerne købe nogle af dine billeder. Især hvis man har råd til det som fattigrøv. Gerne med sort ramme, i A4 agtig størrelse, jeg ville hænge dem på væggen(!) og tænke “årh, hvor er det nogle nice billeder”. Men igen, fattigrøv.

  Jeg synes det er en god idé at man selv kunne bestemme størrelse og evt tilvælge ramme.

  Sidevognen til drømmejob i England er åbenbart at gå økonomisk fallit. Tak Brexit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Ja ved ikke med kroner og ører endnu, men kunne være godt med priser både til rige og fattige købere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Triaka

   Du kan få trykt på glas til de rige. Det er rigtig flot og arty. Og på papir til de fattige – det er stadig pænt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja. Altså mener du med glas og ramme til de rige, eller mener du faktisk PÅ glas? For så er vi ude i noget avanceret teknik, jeg ikke kender. Men ja, papir til de fattige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Triaka

   På glas. Det er sådan mange professionelle fotokunstnere gør det. Altså dem der forlanger mange tusinder for deres billeder (Også fordi selve fremstillingen nemt koster 1000+ kr.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Aha! Det vidste jeg slet ikke. Må vist hellere starte i den fattigere afdeling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt! Det vil jeg glæde mig til. Jeg har en butik i Århus, hvor vi sælger ret meget grafik. Det er klart A4 og A3, som vinder og så med enten egetræsramme eller sort ramme. Passpartout er også lækkert, men faktisk ret dyrt. Det koster ca. 3/4 af en ramme.
  Evt. kan du lave forskellige oplag, så du har nogle dyre som måske kun bliver trykt i 2-3 eksemplarer og så nogle billige, som du trykker op til 100 af :-) De billige sælger vi for mellem 150-250 kr. for A4 og 225-350 kr. for A3. Håber det kan hjælpe dig videre, for det kunne være fedt at have noget Amarorama hængende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak, dejligt med professionelt input! Den store udfordring bliver nok at holde prisen nede. Print, ramme og forsendelse kan nemt blive dyrt, uden at jeg tjener en krone. Men ja, noget med at printe mange på én gang måske. Sig endelig til, hvis du kender nogen, der er gode og billige til fotoprint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil helt klart købe! J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-K

  Jo!
  Jeg synes postkortstørrelse er mest tiltalende. Gerne med titel under, som på bloggen.
  Nu ved jeg ikke lige hvad økonomien er i at få printet den slags, men jeg ville meget gerne gide at betale “overpris” for et billede – og se det som en slags betaling for alle de tankevækkende og velskrevne ord, du helt gratis har lagt ud år efter år. Jeg gider fx ikke købe dameblade, men jeg læser flittigt blogs, og man burde sgu belønne sine yndlingsbloggere med en eller anden form for løn, ligesom andre skribenter får.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Postkort, noteret! Når du siger titel, mener du så gadenavnet, som jeg plejer at skrive under billedet? Eller vil du gerne have, der står amarOrama? Eller begge dele? Er glad for, du gerne vil belønne mig, det er sødt af dig, men egentlig håber jeg, priserne kan blive så fornuftige, at de ikke føles som overpriser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A-K

   Ja, gadenavnet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • O Brother

  Jeg vil gerne købe. Store med ramme og passepartout til rige svin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

   Enig! Du har taget flere, som minder mig om mine mange forskellige adresser på øen. Og hey – jeg er lige blevet kontorchef, så jeg er nærmest en slags rigt svin:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Fedt! Jo flere rige svin, jeg kan lokke til, jo bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Klart, at de norske, rige svin skal have luksusmodellen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Ja til A-billeder. Vil også gerne betale.Fik aldrig selv taget et med “Foucault er/var bøsse”… Også elefanterne minder mig om min tid på øen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Fedt! Må lige undersøge, hvilke billeder der er gode nok til print. Nogle af de allerførste er garanteret ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg gad både selv have dine billeder hængende, og jeg ville rask væk give dem i gave. Jeg ville nok købe uden ramme. Noget der ligner A4 eller lidt større frister.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak! Og skulle det så være gaver til Amager-folk eller hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg har helt glemt at svare. Beklager. Jeg har vist ikke flere venner tilbage på Amager. Men jeg synes, at dine billeder er flotte og kan hænge de fleste steder i Danmark, også her hos mig i Aarhus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig god idé.-)
  Jeg tænker også a4 størrelse og valgfrit med ramme. Jeg ville synes det var lækkert hvis det blev tryk på tykt pap.. jeg ved ikke hvad sådan noget hedder på fagsprog, men jeg håber du ved hvad jeg mener:-) Måske du kunne lave et galleri, som man kunne bestille ud fra. Jeg er vild med de stemninger du fanger på gaderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Måske er det sådan noget skumpap, du mener. Det kan være ret godt. Og ja, jeg burde lave gallerier, man kunne vælge fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Åh ja! billedet med den gamle Amagebankfacade.Bla,
  Love.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Åh ja, bankbilledet! Håber, kvaliteten er god nok til print.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Helene

  Hvis du lige går videre med den skide fede idé som det er, og lige laver et stort, sejt billede med den gamle Amager Bank facade, så har du satme en køber lige her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteF

  Hej.
  Hvad med at sætte 3×3 eller 4 billeder sammen på en plakat af en art (måske ikke så stor som plakat) på fx sort baggrund og så kalde den amagerbilleder eller lign. Sådan lige til at pynte i et trendy køkken 😀 pøj pøj med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hvad med en postkortbog ligesom Stinestregens? (hendes blog hedder vist strictlystine nu). Har gået og ventet på amaorama-coffee-table-bogen men ved ikke, hvor meget den vil sælge – jeg ville selv være mere til en postkortbog. Eller til at gå ind i Nikolaj kirke og se dine fotos i stort format med dine blogtekster som undertekst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Postkortbog? Kender ikke konceptet. Kan man hive siderne ud og bruge dem som postkort? Og hvorfor er det bedre end postkort? Jeg må i gang med at undersøge. Nikolaj er vist forbeholdt kunst, men et andet sted kunne være sjovt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja, hvorfor egentlig ikke en bog? Prøv at snakke med Byens forlag eller Nordstrøm eller måske endda Turbine? Jeg ville elske en amarorama-coffetable bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kaffebaren på Amager (Æblestien) har tit udstillet fotos. Måske ville de hænge nogle af dine billeder op + sælge postkort/billeder?
  Jeg kunne godt overveje at købe et A4-billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Ja Kaffebaren har jeg også tænkt på. Billederne ville passe godt ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den siger noget!