Ø

Tilbage

Amager plejer at stå klar med en vinterdepression, når jeg kommer hjem fra Færøerne, at lukke mig inde et lille værelse med andres møbler og andres lyde og andres mad i køleskabet og parkere mig foran foran udsigten til et uendeligt antal flade, grå måneder, før lyset eller Færøerne eller andre ferier vender tilbage.

Men Amager har fornyet sig, ved vi. Denne gang, for 12 dage siden da jeg landede, bød Amager mig velkommen til min egen lyse lejlighed, min oase, med mit eget rod, min egen altan, mit eget badeværelse, mit eget privatliv, min egen vejrtrækning og til min egen surprise, min helt egen vandskade og min egen skadeservice, der taler om min egen skimmelsvamp og min egen genhusning og mit eget gulv og mit eget loft og min egen væg, der skal brydes op.

Amager synes, der skal ske noget.

 

img_3706-prags-boulevard_1000Prags Boulevard

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

8 kommentarer

 • E

  Røv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja. Men jeg har stadig en lejlighed, det er det vigtigste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej. For hælvød. Jeg besætter den ikke pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Nejnejnej…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteF

  Øv øv. Som en af dem der var ramt af skybruddet for nogle år siden ved kbh. Kan jeg give fiffet at fotografere ALT ALT ALT. Stikkontakter, lister, ting, skabe whatever fra alle vinkler – og før og efter nedrivning også!
  Det sparede os for mange diskussioner om hvorvidt vi virkelig havde haft 3 stik kontakter og hvor de sad og hvor pæne de var etc etc etc…. vi brugte SSG skadeservice som var geniale. Men puha alligevel hvis jeg ikke havde haft mine 500 fotos så intet stod til diskussion 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for godt råd! Det vil jeg gøre. I morgen fotograferer jeg ALT.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ø