Gakkerinden med den tunge kuffert

Bogmærke #1

I 2017 skal jeg finde et job, og jeg skal bruge tid på at finde et job, klikke mere ind på Jobindex og mindre ind på amarOrama, i hvert fald til en start. Derfor indleder jeg året med venstrehåndsblogging og med måske verdens første bogmærkeføljeton. Ja, et efter et vil jeg præsentere dig for rodebunken af bogmærker i mit Firefox-vindue. Det dårlige er, at det bliver en lang og kedelig affære. Det gode er, at affæren til sidst får en ende. Og at jeg vinder jobsøgningstid.

Er du klar? Første bogmærke: Et arkiv med gamle færøske aviser, som jeg aldrig har taget mig sammen til at bladre i. Men man ved aldrig, hvornår man står og mangler en lokal tórshavnsk nyhed fra 1986.

img_7201-oeresundsvej_1000Herolds Varehus, Øresundsvej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gakkerinden med den tunge kuffert