Bogmærke #9

Bogmærke #10

Jeg googler alle mennesker, jeg møder og ikke møder. Jeg googler kollegaer, naboer, medkursister, samarbejdspartnere, venners venner, folk til fester, mænd jeg dater, gymnasieklassen, folkeskolelærere, undervisere på universitetet, ekskærester, eksveninder, ham jeg legede med i børnehaven, min gamle porcelænsmalingslærinde, bankrådgiveren, sagsbehandlere, skuespillere, chefer, forbrydere, vanvittige typer i kommentarfelter, rockstjerners ekskoner, tv-værter, realitystjerner, forsvundne danskere, mig selv og selvfølgelig Terence Trent D’Arby, som sikkert fik et bogmærke, fordi lange tekster må vente til en anden dag, og der er flere mennesker, der skal googles.

img_4261-oerestads-boulevard_2016_1000Ørestads Boulevard

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

 • Signe

  Er gakkoteket blevet taget af bloggen? Kan nemlig ikke åbne det fra bloggen. Håber de fantastiske historier stadig er der et sted 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Alt blev deaktiveret, da bloggen skulle lukke, så nu sidder jeg og genudgiver (og gennemtjekker) alle indlæg siden bloggens begyndelse, et efter et. På et tidspunkt kommer gakkoteket også på igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogmærke #9