Bogmærke #12

Bogmærke #13

Hele mit liv har jeg haft svært ved at falde i søvn. Jeg forstår ikke, hvordan I andre gør det, bare lægger jer ned og slukker for bevidstheden. Når natten kommer, siger min hjerne: Endelig! Nu kan jeg endelig komme i gang med at være bange for døden, lægge planer for fremtiden, hvæse ad snorkende kærester, gennemanalysere en bemærkning, bekymre mig om økonomien, komme i tanker om hvor pincetten ligger, overveje om jubilæumsfesten nu er en god idé, savne gamle veninder, sende mentale mails, begræde en eks, få dårlig samvittighed over den der stikpille, piske mig selv med uafsluttede projekter, tisse en gang i timen og for guds skyld huske på, at jeg altid vil være en fiasko. Altid. Det eneste sted, jeg kan sove, uden piller, dårlige tv-serier eller podcasts, er på Færøerne, så selvfølgelig bogmærker jeg da et søvntrick, der går verden rundt! Bare ærgerligt, jeg er typen, der bliver lysvågen, når jeg skal tælle og lave ting med tungen.

(Har pt. ikke tid til de store blogudskejelser. Derfor denne uendelige gennemgang af mine browser-bogmærker. Hold ud!)

img_7230-amager-strand-2017_1000Amager Strandpark

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

5 kommentarer

 • Mai-Britt

  Kender det alt for godt. Jeg har også altid haft svært ved at falde i søvn. Jeg læste engang, at man skulle tælle baglæns fra 300 med interval af 3 (300-297-294 osv). Jeg falder ikke i søvn af det, men det skubber tankerne langt nok væk til at hjernen kan falde til ro og gøre sig klar til søvn, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Mit bedste middel for tiden er en flimrende, kedelig tv-serie eller noget podcast.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eh den metode er da vildt irreterende… den vil nærmere vække mig…

  Men jo kender det godt… mit trick er min hund

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Gad vide, om en hund ville hjælpe på mig. Jeg tror det ikke. Men ja, ret irriterende tunge-tælle-trick.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tænker andre dyr kan havde samme effekt.
   at det er den bløde kærlige varme….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogmærke #12