Bogmærke #22

Bogmærke #23

Når udlængsel og økonomi clasher, varmer jeg mig ved dette bogmærke. Altså lige indtil, jeg husker, at havearbejde og elendig ryg desværre også clasher.

img_4600-palermovej-2016_1000Palermovej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

 • Nina

  Jeg var fem uger i Panama, hvor jeg brugte det meste af tiden i en hængekøje mellem to palmer. Så det kan godt lade sig gøre at finde noget, som ikke er hårdt for ryggen, måske nogle med en bar eller almindeligt husarbejde? Det sted jeg var, er desværre lukket (gad vide hvorfor…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej hvor fantastisk! Ja, nogen må have en bar, hvor der ikke skal slæbes ølkasser, eller bare noget ikke alt for fysisk hårdt arbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogmærke #22