Bogmærke #45

Bogmærke #46

I onsdags deltog jeg for første gang nogensinde i 8. marts-festen på Vega, som vel mere er et show end en fest, med musik, taler og diverse underholdning. Fx gik Katinka, Danmarks første kvindelige imam Sherin Khankan og Ditte & Louise på scenen, mens jeg sad oppe på balkonen og klappede. Men backstage foregik der også ting. Ting, jeg selvfølgelig skal have med. Så på et tidspunkt, når der opstår tre ledige timer, er der en kampfestvideo, jeg skal have set.

img_7893-tovelillevej-2012_1000Tovelillevej

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogmærke #45