Englandsvej

Alderdom

Jeg er begyndt at sætte pris på en god lænestol. Og at få brune pletter på hænderne. Og jeg får sår, der ikke vil hele. Og mit ansigt falmer, og huden hænger, og min øjenskygge lægger sig i striber. Og min garderobe er behagelig, ikke moderne. Og min pincet finder hår bizarre steder. Og mine fingre knirker. Og min ryg knager. Og mine krøller og øjenvipper forsvinder. Og jeg sidder i sofaen og ser I hus til halsen drømmer om kroophold og bilture i Sverige. Og jeg åbner en bog, og jeg mangler lys, og jeg mangler mere lys. Og i dag købte jeg læsebriller i Tiger.

Læsebriller!

img_2419-kalvebod-faelled_1000Kalvebod Fælled

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Englandsvej