Kropsstatus

Bogmærke #64

(Ja lev med det. Bogmærkerne er tilbage, når de får lyst)

Hvis du ikke orker, at hackere og andre psykopater følger med, når du piller næse, tager stoffer, onanerer og danser natkjoleballet, har du sikkert sat tape hen over kameraet på din computer, måske endda også på din iPad og telefon. Men dit liv, især dit skypeliv, bliver så meget nemmere med en lille skydedør til at vogte over privaten. Og i modsætning til tape, eller endnu værre plaster, er skydedimsen så lille og diskret, at omverdenen slet ikke opdager, hvor paranoid du er. Køb!

PS. Jeg tjener ikke en øre på linket, men synes, du skal købe alligevel.

img_4231-cafe-8tallet_1000Café 8tallet, Richard Mortensens Vej

3 pileReklamelink: Køb mørklægningsgardiner, og støt bloggen

4 kommentarer

 • Den har jeg både på min laptop og min mobil! Jeg støtter helt op om anbefalingen: Den er fantastisk, ingen lægger mærke til den og den sidder rigtig godt. Som bonus undgår man urgh-er-det-en-DOBBELTHAGE-oplevelsen, der normalt opstår når man ved en fejl får aktiveret frontkameraet på mobilen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Den er perfekt. Jeg burde købe en til mobilen. Der har jeg klistermærke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvordan sidder den fast?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kropsstatus