Bologna street art #4

Jeg kan ikke noget jeg kan ikke noget jeg kan ikke noget jeg kan ikke noget

Jeg tog på ferie.

img_0635-bologna_1000

Jeg kom hjem fra ferie.

img_0636-bologna_1000

Jeg tog på arbejde og fik angst.

img_0637-bologna_1000Bologna

3 pileReklamelink: Køb en bog, og støt bloggen

6 kommentarer

 • Kat

  Nøj, hvor jeg kender det. Overvejer at blive evighedsstuderende, så jeg ikke behøver arbejde. Får jo en rig mand, forstås.
  På uni har jeg i det mindste “kun” stress. Der bliver panikangsten hjemme. For det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Er rasende over, at angsten stadig skal forfølge mig. Overvejer at finde et job, der intet har med mine kompetencer eller interesser eller erfaring at gøre. Så jeg ikke skal leve op til noget. Men hvor fedt er det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Sådan et job har jeg haft. Det hjalp ikke en skid. Fik angstanfald bare der var en der spurgte om jeg kunne tage hendes vagt. Er åbenbart bare ikke specielt god til at eksistere, og jeg hader at det skal være sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Gid vi kunne være selvstændige! Ikke nær så slemt at få angstanfald, hvis man arbejder for sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej begge, Jeres indlæg viser mig en del af livet jeg ikke kender til. Kan kun forestille mig hvor svært det må være. Har I prøvet CBD-olie – ved godt det ikke er lovligt – men det skulle hjælpe og det endda uden bivirkninger – KhJ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Har fået et enkelt skud mod menstruationssmerter. Ellers ikke. Men kan da godt være, det skal på indkøbslisten?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bologna street art #4