Amarkansk kvalitetsstempel

Udfald

Det bliver for trivielt, hvis jeg hver gang, bloggen går i stå uden varsel, skal vende tilbage med en forklaring om travlhed eller arbejde eller psykiske tilstande, jeg forsøger at holde i kort snor. For det kommer til at ske igen og igen, at jeg er der, og ikke er der, og er der. Jeg synes bare, vi én gang for alle skal vedtage, at når bloggen sover, kan man vælge en af følgende forklaringer, eller endnu bedre flere af følgende forklaringer i kombination:

 • Jeg kaster alle mentale kræfter ind i mit nye arbejde
 • Jeg rejser måske ligefrem med mit nye arbejde
 • Jeg er pacificeret af angst
 • Jeg er pacificeret af krimiserier og rødvin
 • Jeg stirrer ned i et dybt, sort økonomisk hul
 • Jeg bruger sommeren på vinterbadning, ja vinterbadning
 • Jeg har gæster
 • Jeg har ubloggelige oplevelser
 • Jeg sover i døgndrift
 • Jeg bruger hvert eneste ledige sekund på at google Raket-Madsen.

img_4356-amager-strand_1000Amager Strandpark

3 pileReklamelink: Køb en bog, og støt bloggen

6 kommentarer

 • Stine

  Der er nogle af forklaringerne, jeg håber mere på en andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg satser på den sidste

  … men HVORFOR er der ikke noget nyt? Jeg ønsker mig en forklaring (af en slags), et motiv, et eller andet! Det hele er så absurd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har brugt latterligt meget tid på at tjekke, om der nu var kommet nyt. Eller nu. Eller nu. Jeg forestiller mig, at forklaringen er lige så triviel, som den er uhyggelig, men rammerne omkring er absurde ja. Og giv mig så nyt nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej M, Jeg savner dine indlæg og håber på de bedste af de mange mulige forklaringer på manglende blogaktivitet. Masser af gode tanker til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Jeg savner dem også. Håber, jeg kan finde ud af at vende tilbage. Træthed er det største problem, men vil prøve.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amarkansk kvalitetsstempel