Fyraftenssange

At være forbandet med resting bitch face

Hvor var det bare godt, vi fik snakket sammen. Du er jo slet ikke sur og arrogant, som jeg troede i starten.

Sagde min kollega.

img_6856-tyrolsgade_1000Tyrolsgade

8 kommentarer

 • Den har jeg også fået. To gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har fået den gang på gang på gang i hele mit voksenliv. Sjovt nok bliver jeg alligevel overrasket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den klub er jeg også medlem af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mit restring face er åbenbart virkelig sørgmodigt. Det kan også være træls at blive spurgt om man er ok i tide og utide, bare fordi der stenes lidt i egne tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det lyder jo nærmest endnu mere træls end for evigt at være hende den arrogante.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Arrogant har jeg også fået en del gange. Når jeg ved der har buldret en galopperende usikkerhed og ukomfortabelhed indvendigt ved jeg, at det aldrig har været the case, når folk har sagt det. Konkluderer at påholdenhed og generthed ofte tolkes som arrogance.
   Men når man har et kinda mellow sind kan man hurtig nå at overveje, hvad man egentlig er ked af denne gang, når man bliver spurgt om alt er ok, indtil man endelig finder ud af, at det det bare er de ansigtsfolder, der snyder folk igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Folk må lære at styre deres smilekrav.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyraftenssange