Aldeles ufremragende!

Det skal du se: Tykke Ida

”Jeg tror, det provokerer folk, at jeg ikke skammer mig over, hvordan jeg ser ud”, siger Ida Rud, som bliver råbt grimme ting på gaden af hjernedøde typer. Men tak for, at Ida ikke skammer sig. Tak for, at hun spadserer rundt i stram sommerkjole ved søerne og spiser is. Tak for, at hun danser undertøjsdans med sine deller. Tak for, at hun blotter røv, tårer, mindreværd og elskere. Og tak for, at hun stiller sig på vægten, mens hele Danmark kigger med. Tak for tykke, søde, sjove, flotte, kloge og ekstremt modige Ida, som folk i alle størrelser kunne lære noget af.

Mød hende her.

img_7436-naturcenter-amager_1000Naturcenter Amager, Granatvej

Fun fact:
Første gang jeg mødte Ida var til en koncert med Arcade Fire. Jeg havde udloddet en billet på bloggen, og da vinderen faldt fra, sprang Ida til.

 

4 kommentarer

 • Ida Rud

  Du er sød! Vi burde snart tage til koncert igen.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Sørensen

  Hej Ida Rud
  Jeg er en ½gammel gut der ligehar set din dokumentar og har et par tingat sige dig!
  Du er kraftig, ja, men dit sind, empati og hele din væremåde er lige til et 12 tal med ↑op og det siger meget mere om dig end de hjernetomme mennesker der mener at de skal råbe efter / om dig. Du skal altid huske på (og gentage for dig selv) at disse mennesker har problemer medsig selv og særligt deres selvtillid, hvilket de prøver at styrke ved at generer andre, og Ida,hvadskal du bruge disse personer til? Intet som helst, intet!!!
  Og hvem er de personer der mener de har det rigtige syn på hvordan en krop skal se ud og hvem har givet dem retten… Personligt mener jeg at du nok er kraftig, men proportionerne på kroppen er helt fin men i øvrigt ser jeg hellere på det indre end det ydre selv om jeg udemærket ved at sådan fungerer samfundet desværre ikke.
  Sidst, Græd når du føler for det men græd ikke over din krop, græd over de normer i samfundet der får nogle til fejlagtigt at tro de har lov at smerte andre. Ida, du er smuk, indvendigt og absolut også udvendigt ;-)
  Mvh Kim

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldeles ufremragende!