Dypper tæerne i "tilbage"

Gaven

Min nevø har lavet et krus til mig, med det yderst velovervejede motiv: en elefant. Et meget flot krus, som blev meget stolt overdraget.

Jeg ville ønske, jeg havde fortjent det.

img_0317-reberbanegade_1000Reberbanegade

4 kommentarer

 • Rebecca

  Jaaa du er tilbage! Og mon ikke du har fortjent netop en gave af din nevø fordi du garenteret er en elefantastisk tante? Men ellers så tænker jeg, at der er så mange dejlige og skrækkelige ting, vi modtager i livet, som vi ikke fortjener. Vi får dem bare. Og så er det rart at få en ting, man bliver glad for. Mange hilsener herfra og håb om, at du får energien tilbage igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Måske vender energien tilbage nu, hvor jeg igen grovæder D-vitaminpiller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er det gode ved børn. De giver sgu ikke et fantastisk krus fra sig uden det er fortjent i deres øjne (voksenøjnene må pakkes). Fasters krus ❤ Jeg ved ikke om du ikke er der lige NU. Men du har været der og vil komme der igen. Fasters nevø venter på faster og løber igen vegne. Større tillidserklæring skal man da lede længe efter.
  Jeg synes kun du skal se det krus i positivt lys. Det fortjener det. Og han. Og du med.
  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dypper tæerne i "tilbage"