Tak DBA

Det skal du høre (dit værste mareridt nu som podcast)

Du troede nok ikke, at Nattevagten kunne blive mere uhyggelig, end Lise Lise let på tå fløjtet af en vanvittig Ulf Pilgaard i de lange, mørke gange under Retsmedicinsk Institut, men det kan den. Nattevagten kan nemlig være en sosu-assistent, som er ansat af virkelighedens Danmark til at passe på psykiatriske patienter, mens de sover, men som i stedet for at passe sit job begår seksuelle overgreb, fx på kvinder, der ikke kan forsvare sig selv, fx fordi de ligger fastspændt! og som fucking ikke bliver anmeldt, før en patient selv tager affære. Skynd dig at høre Det perfekte offer på DR1.

img_0174-amagerbro-lortehund_1000Amagerbro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak DBA