Sådan hader jeg dig lidt mindre på cykelstien

Når gamle veninder kommer forbi med gamle dage

Min veninde fra gamle dage. Hende, jeg mødte i 9. klasse, og som jeg fulgtes med i gymnasiet. Som jeg fnisede med og pjækkede med og flyttede hjemmefra med. Som jeg delte seng med og tog på interrail med. Som jeg røg min første cigaret med. Som kendte min familie, mine kærester, ekskærester og hemmeligheder, og som vel var nærmeste pårørende i årevis.

Og som kom for at besøge mig for nogle uger siden.

Hun sagde:

“Jeg har aldrig set dig græde.”

Det runger stadig.

Gad vide, hvem jeg var i gamle dage.

img_7985-amager-strandark_1000
Amager Strandpark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan hader jeg dig lidt mindre på cykelstien