Spørgsmål fra mor #1

Tæller ned til udsplatning

Jeg glæder mig til ikke at tænke. Til ikke at tjekke togtider. Til ikke at huske, om jeg skal af. Til ikke at lede efter hotellet. Jeg glæder mig til ikke at få noget ud af dagen. Til ikke at gå på kunstmuseum eller se på ruiner eller fotografere graffiti. Til ikke at planlægge. Jeg glæder mig til ikke at spejde efter det autentiske nærmiljø. Til ikke at komme rundt. Til ikke at stå op. Jeg glæder mig til ikke at sætte krydser på kortet og plaster på fødderne. Til ikke at jagte morgenkaffe, til ikke at google vintagebutikker og til ikke at prøve at se anstændig ud. Jeg glæder mig til ikke at tage stilling. Til ikke at opleve. Jeg glæder mig til ingenting. Jeg glæder mig til det hele. Jeg glæder mig til charterrejse!


Amager Strandpark

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål fra mor #1