Ting vi kan li'

Tatoveringer

En gang imellem, i morgentrafikken, danser to store Anders And’er ind i mit synsfelt, fra bagsiden af et par ben i gang med at overhale mig. På Amagerbrogade, på Amager Boulevard, på Langebro. Og hver gang vågner jeg: Ejeren af disse ben har valgt at udsætte sig selv for nåle og farve for at flashe tegneseriefigurer til mig. På begge skinneben. Var han fuld? Var han ung? Farverne virker så friske. Tabte han et væddemål? Drømmer han om meget mere Disney på sin krop?

Alle de spørgsmål, man aldrig får besvaret på cykelstien.

img_7820-tovelillevej_1000Tovelillevej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting vi kan li'