Hvad skal jeg SÅ se?

At falde til patten

Så skete det. År efter år har jeg hygget mig sidst i køen af de allermest bagstræberiske lastmovers, hvor billeder skal ses på computeren, ikke telefonen!, hvor kaffe skal drikkes, ikke fotograferes!, hvor katte skal skride, ikke lægges ud på internettet!, og hvor verden generelt bare skal lade være med at forandre sig, men i går bukkede jeg under for jeres pis og oprettede en amarOrama-profil på Instagram. Billeder til folket.

Håber, nogen gider være med HER. Nul følgere ser så sølle ud.

IMG_4659 Ungarnsgade_1000Ungarnsgade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Hallodetercharlotte

  amarOrama du giver så meget optur i min hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallodetercharlotte

  Her mest ja men nu også på Instagram! jeg kan stadig bedre lide at læse blog-mails men okay

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok, så må jeg ikke blive alt for doven på bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg SÅ se?