At være dansker eller ikke være dansker

Helgoland #2

Det eneste, jeg hader ved Helgoland, er veninder, der er nødt til at hviske tiske sig gennem alle, svedende saunaminutter og halvinformere os andre, fordi hviske tiske hende du ved nok måske, måske ikke er blevet såret over noget, som hviske nogen da garanteret tiske sagde i ond mening, men på den anden side hviske og på den tredje side tiske og hviske tiske bare den skønneste ferie på Island og hviske lære at sige fra tiske og opskriften på humus hviske tiske og fede støvler hviske tiske og ekskærestens lejlighed hviske tiske og hi hi hi! hviske tiske hi hi hi! hviske tiske og hviske tiske og hviske tiske og hviske tiske og hviske fucking tiske.

Det er det eneste.

Ok jeg er heller ikke så vild med brandmændene.

Og edderkopperne.

IMG_3786 Amagerbrogade_1000Amagerbrogade

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være dansker eller ikke være dansker